ULRUS​

ULRUS betyder Udvidet LændeRygUnderSøgelse og er et tilbud til dig, der har haft ondt i ryggen / lændesmerter i mere end to uger uden nogen bedring.

ULRUS består af spørgeskemaer samt en grundig undersøgelse på ca. 1 time og er udviklet ud fra den nyeste viden og forskning på området. Du vil derefter få grundig information om hvad fysioterapeuten konkluderer ud fra undersøgelsen, samt  vurdering og anbefaling i forhold til dit videre forløb. Herefter skriver fysioterapeuten en tilbagemelding til din praktiserende læge med anbefaling.

Det er din praktiserende læge, der vurderer, om du har mulighed for en ULRUS undersøgelse, og som skal lave en henvisning.

Prisen er den samme som til en normal 1. gangs konsultation.

For at være ULRUS-terapeut skal man have flere års klinisk erfaring samt en specialuddannelse i undersøgelse og behandling af rygsmerter – det har vi hos Klinik for Fysioterapi Ribe.

Du bedes kontakte os telefonisk, hvis du har en henvisning til ULRUS - dette for at sikre, at du kommer ind til den rigtige fysioterapeut.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Klinik for Fysioterapi Ribe

​Sportsvej 8

6760 Ribe​

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 42 30 39

E-mail: 

admin@ribe-fysioterapi.dk

CVR: 41006927

Har du lyst til at se mere af vores arbejde?

Så følg med på Facebook facebook

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller fysioterapi generelt, er du meget velkommen til at udfylde vores formular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os

danmarkskort