​Fysioterapi

​​​Fysioterapi er behandling af kroppens muskler og led, dvs. bevægeapparatet. Formålet er at genoptræne tabt funktion og få et langt bedre fysisk velvære .

​Vores behandlere/fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i hele kroppens muskulatur, samt forebygger komplikationer.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi er lokale specialister i problemer i bevægeapparatet, dette om det omhandler gener fra muskler, led eller knogler, gigtsygdomme, gener efter en operation eller sygdom, sygdomme i nervesystemer, eller genoptræning for at undgå operation eller sygdom. Sammen med dig arbejder vi for at genoprette et hensigtsmæssigt bevægemønster.

Undersøgelse og behandlingsforløb

Ved første behandling, vil vores behandler lave en grundig undersøgelse sammen med dig, så vi sikrer at dine symptomer og sygehistorie drøftes og sammenstilles med den fysiske undersøgelse fysioterapeuten laver.

Som en del af forundersøgelsen, aftales der en plan for det videre forløb. En plan der er skræddersyet til dig.

Efterfølgende behandlinger

Efterfølgende vil fysioterapeuten behandle dig ud fra den godkendte plan. I nogle tilfælde indgår der op imod 100% træning som en del af behandlingen. Vi sidestiller behandling og træning, fordi det i kombination er den korteste vej tilbage til fuld mobilitet, hvilket er vores målsætning.

Behandlingen består normalvis af forskellige former for vejledning/instruktion, manuel behandling i vores behandlingsrum, akupunktur eller laser behandling.

Træningen kan være hjemmeøvelser, træning i vores træningscenter eller deltagelse på vores hold.

Næste skridt

I nogle tilfælde kan man nøjes med få behandlinger og vejledning i øvelser m.v. imens det ved andre tilfælde kræver flere behandlinger og fokuseret træning derhjemme samt i vores nye moderne træningsfaciliteter.

Ved kroniske lidelser hjælper vi med at lære at leve med lidelsen på bedst mulige måde – også selv om der er smerter. Men vi har fokus på at gøre behandlingsforløbene så korte som muligt, og du har hele tiden et overblik over dit forløb.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Klinik for Fysioterapi Ribe

​Sportsvej 8

6760 Ribe​

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 42 30 39

E-mail: 

admin@ribe-fysioterapi.dk

CVR: 41006927

Har du lyst til at se mere af vores arbejde?

Så følg med på Facebook facebook

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller fysioterapi generelt, er du meget velkommen til at udfylde vores formular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os

danmarkskort