Babyfysioterapi

I babys første leveår sker den største udvikling – en udvikling, som er vigtig for barnets videre liv. Men der kan også nemt komme udfordringer hos baby. Udefrakommende faktorer, som fx en hård graviditet, langvarig skæv stilling i bækkenet eller vanskelig fødsel, påvirker let baby. I de første levemåneder er det ofte ensidig håndtering af baby eller nedsat motorisk aktivitet, der kan give skævheder og spændinger hos den lille.

Nogle af de udfordringer I kan opleve ved jeres baby, og som vi kan hjælpe med kan fx være, hvis I oplever at baby:

· Ikke vil ligge på maven

· Har favoritside

· Har motoriske udfordringer

· Er motorisk bagud

· Har skævheder og ubalancer i kroppen

· Har ensidig tril, kryb, kravl osv.

På klinikken er det Jane Bom, der undersøger og behandler babyer. Vi tilbyder både individuelle konsultationer samt holdundervisning på BabyTummel-hold.

Til første individuelle konsultation vil baby blive undersøgt både neurologisk og motorisk. Ud fra undersøgelsen vil der blive lagt en plan for den videre behandling. I vil allerede fra første konsultation få redskaber, råd og vejledning med hjem, som kan hjælpe jer til mere hensigtsmæssig håndtering og bæreteknikker i hverdagen.

BabyTummel-hold er fokus på tummel, leg og kontakt med baby. I vil blive guidet i, hvordan I hjælper jeres baby videre til næste motoriske milepæl. Vi fokuserer også på håndtering og bæreteknikker af baby på et overordnet niveau.

Oplever I udfordringer med baby, som ovenstående eksempler, anbefales en individuel konsultation med undersøgelse og behandling frem for kun BabyTummel-hold.

Ring til klinikken på 75423039 eller book en konsultation til Babyfysioterapi her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Klinik for Fysioterapi Ribe

​Sportsvej 8

6760 Ribe​

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 42 30 39

E-mail: 

admin@ribe-fysioterapi.dk

CVR: 41006927

Har du lyst til at se mere af vores arbejde?

Så følg med på Facebook facebook

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller fysioterapi generelt, er du meget velkommen til at udfylde vores formular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os

danmarkskort