Bassintræning

Har du svært ved at træne på grund af begrænset bevægelighed eller smerter? Så er varmtvandstræning måske noget for dig. Vidste du at vi tilbyder træning i varmtvandsbassin i Ribe Svømmebad og på Margrethegården med vores egne fysioterapeuter? 


Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes eller ønsker skånsom træning. I det varme vand kan kroppen trænes på mange måder, som ikke er muligt på landjord. Vægtløshed, bevægefrihed og vandets modstand giver helt andre muligheder for træning. Vandet er med til at give dig frihed og bevægelighed samt blødgøre spændte og belastede områder. Der vil på de fleste bassinhold blive brugt træningsredskaber i vandet. Det er således muligt at genoptræne, vedligeholde funktioner, smertelindre og løsne muskelspændinger gennem træning af styrke, balance, bevægelighed samt udspænding.


Alle, der er selvhjulpne i forhold til omklædning og til/ fra bassin, kan deltage på holdene. Lyder det som noget for dig, så kontakt klinikken allerede i dag og hør nærmere.

Har du spørgsmål?

Så udfyld formularen her og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Klinik for Fysioterapi Ribe

​Sportsvej 8

6760 Ribe​

Find os på Google Maps

Telefon: 

75 42 30 39

E-mail: 

admin@ribe-fysioterapi.dk

CVR: 41006927

Har du lyst til at se mere af vores arbejde?

Så følg med på Facebook facebook

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller fysioterapi generelt, er du meget velkommen til at udfylde vores formular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du os

danmarkskort