FYSIO-PILATES

Fysio-Pilates er traditionel pilates anvendt fysioterapeutisk. Det er de traditionelle øvelser vi har brudt ned, vurderet og analyseret og dernæst praktiseret dem fysioterapeutisk. Dvs. øvelserne er hensyntagende, målrettes den enkeltes behov og udføres i et tæt samarbejde mellem fysioterapeut og bruger.

Der vil være en del korrektion og "hands on" fra fysioterapeuten undervejs for at fremme den mest optimale træning for den enkelte.

I Fysio-Pilates arbejder vi ud fra 8 forskellige nøglebegreber: Afspænding, Koncentration, Kropsbalance, Vejrtrækning, Centrering, Koordination, Udholdenhed og Individuel tilrettelæggelse.

Der lægges stor vægt på at fremme bevægekvaliteten og bevægeøkonomien hos brugeren samt automatisere det lærte, så det integreres mest optimalt i vores hverdagsbevægelser.

Fysio-Pilates er basal " forudsætningstræning" for at fremme koordineret bevægelse med kun den nødvendige kraft, med et naturligt åndedræt og god kvalitet i de mange små bevægelser vi foretager os mange gange i løbet af en dag , og som ikke burde belaste os uforholdsmæssigt meget.

Holdet er for alle interesserede, men kræver en forudgående seance hos fysioterapeuten for at kunne deltage på holdet.

Tidspunkt:

Tirsdage 13.00-14.00

Pris:

Ring 75423039 for info

Fotografen er på vej
Fotografen er på vej

Fotografen er på vej
Fotografen er på vej

1/1